
Ateriapalvelupäällikkönä Virekolla
Ateriapalvelupäällikön työnkuva
Ateriapalvelupäällikkönä pääset vastaamaan Virekon tuotantokeittiöiden tuloksesta, johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimimaan ateriapalveluiden asiantuntijana. Työsi on monipuolista ja täynnä vastuuta – johdat keittiötiimejä, varmistat, että ruokalistat vastaavat asiakkaiden tarpeita ja huolehdit ruoan tuotannon kestävyydestä ja tehokkuudesta. Pidät huolen siitä, että palvelukuvaus toteutuu sekä yhteisesti sovitut toimintamallit.
Tämä rooli sopii kokeneelle ravitsemusalan ammattilaiselle, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan ja kehittämään ateriapalveluja vastuullisesti ja innovatiivisesti. Jos olet intohimoinen johtamaan tiimejä ja kehittämään ruokapalveluja, tämä tehtävä on sinua varten!
Koulutus
Ateriapalvelupäällikkönä toimiessa tulee olla suoritettuna ammattikorkeakoulupohjainen alan tutkinto tai muu alan erikoisammattitutkinto. Lisäksi tehtävä edellyttää kokemusta esihenkilötyöstä.

Palkka
Palkkauksessa noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita (MARA) koskevaa työehtosopimusta. Tässä positiossa on mahdollisuus sopimuspalkkaan. Tarkempaa tietoa palkkauksesta saat liiketoimintajohtajalta.
Vinkkejä ateriapalvelupäällikön työnhakuun
Korosta hakemuksessasi aiempaa kokemustasi vastaavista tehtävistä, esihenkilötaidoistasi ja osaamisestasi erityisruokavalioiden valmistuksessa. Erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja joustavuus muuttuvissa tilanteissa ovat tärkeä etu. Hae mukaan ja vie ateriapalvelut uudelle tasolle kanssamme!