
Ruokapalvelutyöntekijänä Virekolla
Ruokapalvelutyöntekijän työnkuva
Ruokapalvelutyöntekijänä olet olennainen osa sujuvaa keittiötoimintaa. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia keittiön avustavia tehtäviä Työskentelet tiiviisti kokkien rinnalla, huolehtien raaka-aineiden esivalmistelusta, kuten vihannesten pesusta ja pilkkomisesta, astiahuollosta sekä keittiön hygieniasta.
Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja vuoroja on viikon jokaiselle päivälle. Jos nautit vauhdikkaasta työympäristöstä ja haluat olla osa ammattitaitoista tiimiä, tämä tehtävä on sinua varten!
Mitä ruokapalvelutyöntekijä tekee?
Ruokapalvelutyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä! Työvuorosi voi sisältää avustamista ruokien valmistuksessa, keittiön siisteyden ylläpitämistä, astiahuoltoa, omavalvonnan toteuttamista sekä mahdollisesti myös ruokien jakamista.
Koulutus
Toivomme aiempaa kokemusta keittiöalasta tai alan opintoja, mutta tärkeintä on asenne uuden oppimiseen. Ruokapalvelutyöntekijällä tulee olla hygieniapassi suoritettuna.
Palkka
Palkkauksessa noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita (MARA) koskevaa työehtosopimusta. Lopullinen palkka määrittyy kokemusvuosien mukaan. Sopimuspalkka on myös mahdollinen. Tarkempaa tietoa palkkauksesta saat alueen ateriapalvelupäälliköltä.
Vinkkejä ruokapalvelutyöntekijän työnhakuun
Haluatko ruokapalvelutyöntekijäksi? Kerro hakemuksessasi aiemmasta keittiötyökokemuksestasi tai hygieniaosaamisestasi – mutta muista, että tärkeintä on asenne ja halu oppia! Korosta järjestelmällisyyttäsi ja reipasta työotettasi, sillä keittiössä työ on nopeatempoista ja monipuolista.
Meillä viihdytään
Teemme ruokaa suurella sydämellä. Panostamme lähijohtamiseen ja meille on tärkeää, että jokainen työntekijä tulee kuulluksi ja nähdyksi.
Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti toimintaamme asiakaspalautteen ja henkilöstömme tyytyväisyyskyselyiden perusteella